Frequently Asked Questions

Kan ik de pop ophalen ?

 

Eenvoudig online bestellen en veilig betalen

Ophalen bij ons in Scherpenzeel kan ook buiten kantoortijden.
Extra persoonlijk uitleg, al heb je die eigenlijk niet nodig door de uitgebreide handleiding die je bij elke pop meekrijgt
Terugbrengen van de pop is net als ophalen mogelijk op flexibele tijden. Dus ook voordat je naar je werk gaat of nadat je uit je werk komt.

 

Hoe zet ik een opblaasbare Abraham pop vast?

 

Als je iemand gaat verrassen met zijn 50ste verjaardag dan wil je natuurlijk wel dat de verrassingen helemaal goed is, veilig is en ook mooi blijft staan. Een opblaasbare Abraham pop is natuurlijk een enorm ding, en zo’n opblaas Abraham moet dan wel goed vast blijven staan. Maar hoe zorg je daar voor?

Gebruik dichtstbijzijnde boompjes, regenpijpen, hekwerken of schuttingen

Soms is het op de een of andere manier gewoon niet mogelijk om alle vier de scheerlijnen met grondpennen in de grond te bevestigen. Bijvoorbeeld doordat de scheerlijn anders over het looppad gaat, wat struikelgevaar geeft. Je kunt daarom ook gebruik maken van bomen, regenpijpen en hekwerken om de scheerlijnen aan vast te binden.

Veel wind om je huis? Gebruik ook de verankermogelijkheid aan de voeten

In de meeste gevallen is het vastzetten met de scheerlijnen voldoende. Maar in sommige gevallen (komt niet vaak voor) staat er veel wind rondom een huis. Dat wil er weleens voor zorgen dat de benen van de Abraham pop onderuit getrokken worden. Om dit te voorkomen kun je de lussen aan de voeten ook vastzetten met een grondpin, stoeptegel of straatsteen

 

Hoe weet ik of de pop compleet is?

 

Het volgende moet in de tas zitten om de pop goed te kunnen opzetten :

Blower

Grondpinnen

Scheerlijnen

Opzethandleiding